Люси Иларионов възвърна секси визията си отпреди години

1 от 2 Снимки
Люси и Ани

Люси Иларионов е нов човек. Режисьорът няма нищо общо с шишкавия дебеланко, който бе доскоро.

В настоящия момент Иларионов е свалил 90 килограма от теглото си. Той изглежда наистина страхотно и напомня за секси визията си отпреди години, когато самият той се изявяваше като певец.

Преди по-малко от година Люси тежеше фрапантните 185 кг, а днес кантара показва под сто. Въпреки че стъпва с лекота, не се задъхва и се радва на живота с пълно сърце, той е амбициран да стигне до оптималните 85.

Промяната започна с операцията по изрязване на част от стомаха, която Люси претърпя в турска болница. Любимата му Ани Хоанг бе неговата опора и след възстановяването даде сила на Иларионов да продължи с диета и фитнес.

Редовните тренировки и волята си казаха думата – освен, че е втален, Люси вече е и стегнат. А най-хубавото е, че няма и помен от здравословните проблеми, които бяха започнали да се появяват, пише novini24online.com

Иларионов днес има нова цел – цялостно подновяване на гардероба. 95 килограмовият режисьор си е набавил доста по-вталени дрехи, подбрани в компанията на своята любима Ани по време на скорошното им пътуване в Дубай.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати