Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Фики забрави за Преслава! Не една, а две любовници топлят леглото му

Фики забрави за Преслава! Не една, а две любовници топлят леглото му

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Фики
Снимка: planeta-tv
Фики Стораро

Младата надежда на фолка, Фики Стораро, забрави за Преслава. След като колежката му го натири, той намери утеха в лицето не на една, а на две жени.

Стораро-Младши е на път да пропадне. Вината е на Преслава, която го заряза след двугодишна връзка. Докато Фики искаше да прекара живота си с нея, тя прекрати отношенията им и бързо продължи напред.

За да излекува сърцето си, като типичен мъж, Фики реши да я замени с друга. Явно любовта му е била голяма, защото в леглото си намери място за две девойки. Едната той вече показа на света – момичето се казва Гюлшен. Той я представил на семейството си и те много я харесали. Фамилия Стораро тъкмо се успокоила и изведнъж се оказало, че наследникът им е забърсал и колежката си Теди Александрова, пише Kliuki.bg.

Докато бе с Преслава, Фики нямаше очи за друга. Теди обаче го дебне от години и веднага след раздялата успя да се намърда в леглото му. Преди дни той бе забелязан да се забавлява на нейно участие. Нищо чудно Фики да сменя мацка след мацка, докато излекува раненото от кака му Преслава сърце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати