Джони Деп пръска по 2 милиона долара месечно

Джони Деп

Бившият мениджър на актьора Джони Деп е поредният, който заведе дело срещу него. Обвинението срещу актьора гласи, че той сам си е виновен за финансовите си проблеми.

Бившите му колеги и подчинени са завели насрещен иск, в който твърдят, че екстравагантният начин на живот на актьора го е довел да ръба на финансова криза.

Делото е отговор на иска на Део от 13-ти януари. Тогава той обвинил Мениджърската агенция TMG, че го е измамила с 10 милиона долара. Според актьора те не са разпределяли финансите му правилно, взимали са от тях без неговото съгласие и дори са криели пари от самия него.

Адвокатите на компанията са посочили, че разходите на Деп за месец стигат до 2 милиона долара. Той дава 30 000 долара на месец за вино, 200 000 за частни полети, 150 000 за 24-часова охрана и 300 000 за персонал от 40 души.

Тяхното заключение е, че само и единствено Деп е виновен за проблемите си, защото не искал да промени начина си на живот. В настоящият момент той все още дължи на компанията 4.2 милиона долара.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати