Слави ли? Преслава заби волейболист

Преслава и Салпаров
Снимка: fb
Преслава и Салпаров

Фолкпевицата Преслава замени всички любовници с волейболист. Близките им отношения породиха слухове, които никой от двамата не отрича.

Няма спортист, който да пропусне да се снима с Преслава, когато се засекат в някоя столична дискотека. Певицата често пее на отборите след победите им. С волейболната звезда Теодор Салпаров обаче Преслава демонстрира много по-голяма близост. Тя изобщо не е от днес.

Салпаров, либерото на националния отбор по волейбол, качва много общи снимки. Това се случва от лятото насам, когато Преси бе специален гост по случай отварянето на заведението на волейболиста в Равда.

Двойката не само се снима заедно. Те се следят един друг в мрежата, което означава, че когато единият публикува нещо, другият автоматично го вижда. Друго доказателство за нещо повече между двамата, е това, че наскоро Теодор качи снимка с племенницата на Преслава и на няколко пъти коментира снимки с нейната сестра, пише Slava.bg.

Ясно е, че Преслава и Теди се познават добре. Освен него в приятелите си тя има едни от приятелите на футболиста от Русия, където днес играе. Не е ясно какви са отношенията им в момента. Едно обаче е сигурно – Теодор е запознал певицата със семейството си. След Слави вече е ясно, че Преси има афинитет към високите мъже, а Салпаров определено е такъв.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати