Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Райна стана майка. Вижте бебчето ѝ

Райна стана майка. Вижте бебчето ѝ

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198

Фоклпевицата Райна преживява един от най-емоционалните моменти в живота си. Гласовитата санданчанка се сдоби с нов член на семейството си и побърза да съобщи радостната вест пред близки и приятели в социалните мрежи.

В момента Пилето на фолка се намира в Куба заради обучение. Изпълнителката обаче не прекарва дните си съвсем безгрижно. По време на гостуването си в екзотичната страна тя е попаднала на болно котенце, намиращо се на прага на смъртта.

Доброто сърце на Райна ѝ е подсказало, че тя трябва да се погрижи за мъничето и в момента певицата е като истинска майка за писанчето.

Това е Suerte. Когато го намерих, едва дишаше, но съм убедена, че скоро ще се оправи, защото аз ще се грижа за него в следващите 11 дни, написа звездата във Фейсбук профила си.

Изпълнителката добави, че тя е единствената майка, която котето е имало през своя двуседмичен живот, и е много привързана към него. За да е сигурна, че мъничето ще е добре, тя го носи със себе си дори по време на обучението си.

Засега не става ясно дали Райна ще вземе новото си бебче и в България. Но нейните фенове не изключват тази възможност, защото бившата половинка на певеца Константин е известна с любовта си към животните.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати