Петко Димитров разкри пикантерии от връзката си с Яна и натри носа на Орлин Павлов

Петко Димитров разкри пикантерии от връзката си с Яна и натри носа на Орлин Павлов
Снимка: Eva

Петко Димитров демонстрира неподозирани умения в кухнята с участието си в кулинарното предаване Черешката на тортата. Бизнесменът обаче прикова вниманието на зрителите не само със специалитетите си, но и с поведението си. Снощи зрителите на формата видяха как той третира съпругата си Яна Акимова и как опита да натрие носа на певеца Орлин Павлов, с когото са баджанаци.

Още докато приготвяше храната за участието си в Черешката, Петко не спираше да показва огромно самочувствие и да нарежда на жена си кое как да направи. Върхът на всичко обаче беше възклицанието: Яна, как си живяла без мен досега? С кого си живяла?

Всички присъстващи, а дори и зрителите пред малките екрани, знаеха добре отговора на последния въпрос. Все пак трудно бихме могли да забравим как навремето Петко отмъкна Яна от Орлин Павлов, докато се подвизаваше в шоуто Денсинг старс. А сегашното му изказване изглеждаше като опит да натрие за пореден път носа на някогашния си конкурент.

С това обаче изцепките на Димитров не приключиха. След като всички участници седнаха на масата за общата вечеря, Петко не пропусна да разкаже как са се запознали с Яна.

Още като я видях, бях пленен от малкото ѝ дупенце. Веднага си казах, че това е моята жена, сподели бизнесменът, с което умишлено или не отново бръкна в раната на Орлин, който нелеко преживя подлото предателство на Яна.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати