Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Гюлджан на Фики бременна в третия месец!

Гюлджан на Фики бременна в третия месец!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Фики Стораро определено е голямата изненада за 2017-та. Този път обаче не става въпрос за музика. Оказва се, че младокът ще става баща.

Фики се сгоди на приятелката си Гюлджан навръх Свети Валентин, и то въпреки слуховете, че е гадже с колежката си Преслава. Днес, само дни по-късно, лъсна причината за действията му. Оказва се, че момичето е бременно в третия месец. Само това може да обясни подобен прибързан годеж.

Годежът на Фики може и да бе пред двете семейства, но приятелите му бяха потресени. Причината е, че само преди няколко месеца певецът оповести, че има връзка с известна певица. Всички бяха убедени, че това е Преслава и че с годежа ѝ мъсти. Оказа се обаче, че причината е много по-сериозна, пише Kliuki.bg.

Фики и Гюлджан твърдят, че са заедно от четири години, но това е лъжа. Момичето е неволна забивка на певеца. Когато родителите на младежите разбрали за бременността, и от двете страни били категорични, че за аборт не може да става и дума.

Причината е мюсюлманската вяра, която приравнява това действие с убийството на жив човек. Резултатът днес – Гюлшан е на седмото небе, а Фики е в шок. Той винаги е бил категоричен, че до момента не е и помислял за деца. Наследници и брак - поне след десет години, убеден бе той, преди да срещне съдбата си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати