Гери-Никол с нов бюст и още по-яка дупара

1 от 3 Снимки
Гери-Никол

Гери-Никол има нови форми. За жалост на феновете ѝ голяма част от секси извивките са резултат от умела работа с фотошоп. Единствено гърдите са нова придобивка от щедрите ѝ родители.

Уменията на Гери с фотошоп обаче не се оказаха толкова добри и тя отнесе подигравките на феновете си. Това не е първата издънка на дивата с програмата, но тя не спира да се опитва да коригира пищните си извивки, пише Hotarena.net.

Една от последните снимки на Гери определено успя да разбуни духовете. На нея тя позира с характерното за стила си оскъдно облекло, високи лачени ботуши, гушнала огромен плюшен мечок.

Задните части на изпълнителката са видимо очертани с фотошоп. Това е видно от ефекта, който се опитала да постигне със светлосенките около дупарата си.

За да отклони вниманието, доста неуспешно, тя е поставила червено сърчице на талията си. Гери обаче определено има напредък. Миналия път през лятото, когато пипна една от снимките си, бе изкривила останалите предмети около себе си. Този път поне този ефект е избегнат, а и все пак радва окото с нова придобивка - огромни силиконови импланти.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати