Топ 3 зарязани богаташки! Вижте кои са те

1 от 7 Снимки

Животът може да е несправедлив, колкото красива и богата да е една дама. Доказателство за това са трите жени, оглавяващи класацията на зарязани богаташки любими.

Ирен Онтева безспорно е в тази класацията. Красавицата, която дари Ицо Стоте манекенки със син, бе зарязана. Плейбоят на родината не издържа дълго на семейния живот. Веднага щом той реши да търси свежа манекенска плът, Ирен заведе дело. Лошото бе, че съдът все пак остави родителските права на бизнесмена заради по-високите финансови възможности.

Друга изоставен красавица е актрисата Диляна Попова. Манекенката стана любовница на лошото момче Асен Блатечки и дори му роди син. Въпреки малкия Борил той реши да се върне при жена си, режисьорката Катерина Горанова.

Омайната певица Емануела споделя съдбата на зарязаните дами. Звездата има цели два брака и двама сина, за които се грижи сама. И до днес тя води съдебни битки за издръжка, пише Kliuki.bg.

Примерът, който тези три дами дават, е живото доказателство, че богатството, било то на бащите на децата им, не гарантира щастие и успех на красавиците до тях.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати