Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Алисия и свекървата вдигнаха градусите

Алисия и свекървата вдигнаха градусите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Фолкпевицата Алисия и майката на настоящото ѝ гадже Жоро Бирмата си спретнаха як купон. Лидка Скалата, известна като желязната лейди на бизнеса с дрехи, за пореден път показа симпатиите си към Ася от Вакарел.

Отдавна е известно, че майката на Бирмата си пада по чалгата. За никого не е тайна, че тя и бившата на Ники Михайлов са в повече от перфектни отношения. На клипче, заснето в столично заведение, Ася мята гюбеци пред бъдещата си свекърва на песен на Тони Стораро.

Лидка не ѝ остава длъжна и също кърши снага в ориенталските ритми. Всичко това е гарнирано с обилно количество салфетки, хвърляни във въздуха, пише Kliuki.bg.

Майката на един от най-желаните ергени напълно одобрява Алисия. Миналата година тя сподели, че певицата е нейна сродна душа. Двете се виждат непрекъснато, а в социалните мрежи си изпращат сърчица, досущ все едно са влюбена двойка.

Лидка не спира да намеква на Бирмата, че е време да узакони връзката си с Алисия. Последната, от своя стана, няма търпение маминото синче да я послуша.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати