Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Готвачът на Риана разкри какво похапва звездата

Готвачът на Риана разкри какво похапва звездата

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Риана

Риана определено е една от най-обичаните звезди в световен мащаб. За нейната храна винаги се е грижела нейната майка. От няколко години обаче самата тя има отмяна в кухнята в лицето на професионалния готвач Деби Соломон.

В последното си интервю Соломон разкри, че да бъдеш личен готвач на Риана, определено не е лесно. С нея обаче винаги ѝ е било интересно. Риана никога не знаела какво ще ѝ се прияде на следващия ден и винаги изненадвала готвачката си в последния момент.

Барбадоската дива залага на протеинови продукти и обожава да похапва плодове, зеленчуци, ориз и макаронени изделия. Въпреки това прясната паста не ѝ е по вкуса, поради което Соломон я смесвала с различни треви и билки, за да я направя вкусна за нея.

Риана по природа обича подправките, традиционни за родния ѝ Барбадос. За да е сигурна, че ястията ще се харесат на дивата, Деби често се консултирала с майката на Рири.

Освен това тя често се подлагала на диети най-вече заради генетичната си обремененост към качване на килограми в областите на бедрата и дупето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати