Хванаха Милица Гладнишка на калъп! Голям срам

Милица Гладнишка
Снимка: fb-profil
Милица Гладнишка

Милица Гладнишка изживя голям срам. Разкрепостена както на сцената, така и в интимните отношения, тя бе хваната на калъп.

Гладнишка е фен на интимностите и то на най-нестандартни места. Преди години това ѝ навлякло голяма беля до главата. Тогава тя имала страстна афера с танцьор. Искрите помежду им пламнали бурно и двамата се сграбчили насред танцово студио, пише Slava.bg.

В началото Милица се притеснявала някой да не влезе, но страстният любовник я уверил, че посетители в студиото не се очакват. Двамата се отдали на интимни ласки, но неочаквано нахълтал шефът на студиото, придружен от свой бизнес партньор.

Актрисата се скрила в банята, а любовникът ѝ останал както майка го е родила. Историята обаче не свърша дотук – собственикът бил изключително ревнив и решил, че в банята се крие собствената му жена.

Така на Милица ѝ се наложило да се покаже дибидюс, за да успокои гнева му.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.05.2019 18:01
Какво от това!?Милица е красива ,умна и талантлива актриса.Нали не е навредила на други хора.Тогава всичко е ОК.По -добре пишете нещо интересно за вашите началници,колежки и обслужващ персонал.Нали така ще е по-честно?
1
0