Ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Хванаха Милица Гладнишка на калъп! Голям срам

Хванаха Милица Гладнишка на калъп! Голям срам

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Милица Гладнишка

Милица Гладнишка изживя голям срам. Разкрепостена както на сцената, така и в интимните отношения, тя бе хваната на калъп.

Гладнишка е фен на интимностите и то на най-нестандартни места. Преди години това ѝ навлякло голяма беля до главата. Тогава тя имала страстна афера с танцьор. Искрите помежду им пламнали бурно и двамата се сграбчили насред танцово студио, пише Slava.bg.

В началото Милица се притеснявала някой да не влезе, но страстният любовник я уверил, че посетители в студиото не се очакват. Двамата се отдали на интимни ласки, но неочаквано нахълтал шефът на студиото, придружен от свой бизнес партньор.

Актрисата се скрила в банята, а любовникът ѝ останал както майка го е родила. Историята обаче не свърша дотук – собственикът бил изключително ревнив и решил, че в банята се крие собствената му жена.

Така на Милица ѝ се наложило да се покаже дибидюс, за да успокои гнева му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.05.2019 18:01
Какво от това!?Милица е красива ,умна и талантлива актриса.Нали не е навредила на други хора.Тогава всичко е ОК.По -добре пишете нещо интересно за вашите началници,колежки и обслужващ персонал.Нали така ще е по-честно?
2
0