Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Забъркаха Азис в любовна афера с музикант от бенда му

Забъркаха Азис в любовна афера с музикант от бенда му

ЛаураЛаура
Новак
19

Азис и неговата банда взривиха столичния X Club в Студентски град. Самият крал на попфолка написа в личния си профил във фейсбук, че се е чувствал като на Нова година. И това е обяснимо, тъй като заведението едва успя да побере всички желаещи да гледат изявата на певеца, а купонът бе ненадминат.

Веселбата по никакъв начин не бе помрачена от поредната клюка, която се появи в пресата по адрес на Азис. В един от ежедневниците излязоха папарашки снимки, на които се вижда как кралят на попфолка влиза в заведение за хранене с мъж.

Фотосите бяха достатъчни да се тиражира новината, че певецът има нова любов. Да, ама не! На кадрите ясно се вижда Азис в компанията на музиканта от неговия бенд - Иво Моллов - Гугутката.

Двамата нямат интимни, а само професионални отношения. Освен това Иво е сериозно обвързан с жена, от която има и детенце. Явно папараците обаче не са били достатъчно добре информирани и побързаха да припишат поредна любовна афера на певеца.

Това, разбира се, въобще не възмути свикналия на всякакви слухове Азис. Дори напротив. Той и музикантът постоянно се майтапеха с тиражираната клюка и не спряха да се смеят. „Вече няма да се крием! “ - с усмивка заявиха двамата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати