Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мегз напусна тузарския си апартамент! Премести се в рая

Мегз напусна тузарския си апартамент! Премести се в рая

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Мегз напусна тузарския си апартамент! Премести се в рая
Снимка: fb

Най-популярната дизайнерка в родината се изнесе. Миглена Каканашева – Мегз напусна тузарския си апартамент, за да заживее в рая на богаташите.

Топдизайнерката публикува философски статус, в който оповестява, че напуска старото си жилище. Бизнесдамата доскоро живееше в един от най-скъпите комплекси от затворен тип в София - с охрана, фитнес и басейн, но никой там не я харесваше. Причината Миглена да има проблеми с другите бизнесмени и известни личности била, че не се съобразявала с никого и паркирала G-класата си където намери за добре, пише Kliuki.bg.

Мегз винаги е мечтала да живее на по-сигурно място, където мерките за сигурност са по-засилени и животът ѝ се крие по-добре от хорските очи. Днес мечтата ѝ се сбъдна.

Амбициозното миньонче се мести във възможно най-скъпото място в столицата - комплекс от хотелски тип. Живущите там са обслужвани като в хотел и ползват всички екстри. Цената на един апартамент само за месец там стартира от 5 000 лв. Дизайнерката се чувства като Коко Шанел в новият си дом.

Цял ден съм си вкъщи и си мисля по какво си приличат всичките ми изнасяния и какво трябва да направя, за да имам този път дом и да не искам да си ходя никога от него. Истински дом, нещо като голямата любов на къщите.

За любовта съм чела, че колкото повече даваш, толкова по-голяма става. И колкото повече приемаш, толкова по-дълго остава. Не че някога се научих как се прави точно, но дали същото важи и за къщите? Ще стане ли моя ако я пълня със спомени в рамки и предмети със значение? Стига ли толкова, или и при жилищата като в любовта е необходимо малко повече от четене и сам човек, за да имаш дом, а не просто още една вълнуваща връзка? , лута се в съзнанието си Мегз в поста си в социалната мрежа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати