ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Не може да бъде! Братът на Рачков измами закона

Не може да бъде! Братът на Рачков измами закона

Димитър Рачков със сигурност е доброто дете в семейството. Брат му Петър прекара 3 месеца в затвора, преди родственикът му да пусне връзките си и да го измъкне.

Семейството на Рачков е от Бургас. Там братът на водещия е известен като Пешо Измамата. Преди няколко месеца той е уловен с фалшиви долари, заради които бил осъден по бързата процедура и вкаран в затвора. Задържането му останало прикрито от светските прожектори, защото в полицейската сводка излезли само инициалите на брата на Рачков.

Двамата братя от морската столица не са в добри отношения от години. Причината била именно богатото криминално досие на Петър. С години той демонстрира репутацията на виден измамник. Всяко негово задържане е следствие на открити у него фалшиви банкноти. Последните такива той е пласирал в казина в Бургас, пише Blife.bg.

Петър е осъден на една година затвор в Бургаския затвор. Веднага след като излязло съдебното решение обаче, Рачков впрегнал всичките си връзки, за да излязат само инициалите на брат му в сводката на МВР.

Така не му се наложило да дава обяснения за деянията на родственика си. Само след няколко седмици обаче Пешо Измамата отново бил пуснат на свобода, като по незнайни причини му била отнета само книжката.

Не се знае дали брат му не е направил и невъзможното, за да го изкара от панделата, или дължи освобождението си на други фактори.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати