Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Галин чака дете! Иска тест за бащинство

Галин чака дете! Иска тест за бащинство

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Фолкпевецът Галин чака дете. Майката е 20-годишната Моника. Бащинството му обаче е поставено под съмнение.

Младокът сътвори истинска каша. Преди дни той бе обявен за гей от колежката си Емануела, след като ѝ отказа секс. Причината най-после излезе наяве – отговорният Галин чака дете и не иска да наранява бъдещата майка със странични забежки.

Неочакваната връзка и бременната Моника изправи на нокти семейството на Галин. Двойката се запознава покрай приятел на певеца. Моника е англичанка, която от пръв поглед хлътнала по нашенеца. Двойката била заедно половин година, докато девойката не изневерила на Галин с австралиеца Жас.

Моника забременяла, но Галин не разбрал нито за изневярата, нито за предполагаемо неговото бебе. След два месеца тя му заявила, че е бременна от него. Дали детето е същото, което Моника заченала от Жас, или е направила аборт и след това отново е забременяла, но този път от Галин, никой не знае, пише Kliuki.bg.

Певецът все пак имал съмнения. Стресът му докарал катастрофа, след която претърпя операция в сърдечната област. След като се възстановил, той все пак предложил брак на девойката, а тя моментално приела. Галин обаче е категоричен, че когато бебето се роди, ще направи тест за бащинство. А дали всичко това не е поредния ПР, само времето ще покаже.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати