Близначките Олсън са неузнаваеми! Вижте колко са се променили Мери-Кейт и Ашли

Мери-Кейт и Ашли преди

Мери-Кейт и Ашли Олсън са едни от най-обичаните американски актриси. Те започват кариерата си на едва 9-месечна възраст, участвайки в сериала Пълна къща, а след него бързо се превръщат в сензация.

Следват изяви във филмите Паспорт до Париж, Слънчева ваканция, Времето лети, На Път за игрите, Превземат Лондон и много други продукции, с които двете красавици спечелиха сърцата на малки и големи.

Днес 30-годишните близначки са позабравили своята кариера в киното, но пък се изявяват активно като модни дизайнерки. Смяната на попрището им обаче не изненада чак толкова феновете им, колкото промяната във външни им вид. Като малки те бяха като две капки вода и трудно можеха да се различат.

Но през последните години направиха всичко възможно, за да се разграничат една от друга. Те не само промениха прическите си, а дори се възползваха и от услугите на пластични хирурзи, или поне така гласят последните слухове.

В момента Мери-Кейт и Ашли са неузнаваеми, а почитателите им не могат да ги познаят. Вижте и вие огромната разлика във визиите им, като разгледате галерията по-горе.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати