Непростимa клевета! Д-р Енчев обвинен в трафик на органи

1 от 2 Снимки

Пластичният хирург на звездите получи тежко обвинение. Д-р Енчев бе набеден, че се занимава с незаконен трафик на човешки органи.

След подаден сигнал Ангел Енчев е имал сериозен сблъсък със служителите на реда. Оказва се, че зложелатели са го натопили и са се опитали да навредят на бизнеса му. Съпругът на манекенката Теди Велинова сподели разочарован, че за себе си е чувал какви ли не лъжи, но тази клевета е минала всички граници.

Обвинението изкара Енчев престъпник. Слухът носи, че той се занимава с трафик на органи и съдейства за нелегални трансплантации на бъбреци. Това се оказа поредната добре скалъпена лъжа, която обаче донесе немалко проблеми и проверки за Енчев, пише Blife.bg.

Това не е първият случай, в който клюките водят при него полицаи. Преди години се заговори, че той е направил серия от операции на митичния подземен бос Мето Илиенски, за да смени самоличността му. Мафиотът се води мъртъв от 2003 година, но и до днес тялото му не е открито. Енчев обаче опроверга слуха и доказа, че дори не познава Илиенски.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари