Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Това Емилия ли е? Никой не може да повярва

Това Емилия ли е? Никой не може да повярва

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Емилия

Фолкпевицата Емилия изуми всички. След като понесе жестоки критики след раждането на второто си дете относно визията си, днес тя изглежда повече от ослепително.

Половинката на Коко Динев затвърди името си на една от най-големите изкусителни в Пайнер. Тотално променена и напълно неузнаваема, тя зарадва всички с перфектни форми само месец след като бе наречена дебела.

Днес Еми изглежда като жена, която никога не е раждала. Само допреди месец и половина тя изтърпя серия от обиди относно визията си. Говори се, че певицата плакала от обида, но се взела в ръце. Днес, само месец по-късно, от паласките и корема няма и следа. Макар да е на 35 години и след две раждания, тя отново сложи в малкия си джоб младите певици, пише Kliuki.bg

Мотивация и воля – това е гарантирало успеха на Емилия. И то въпреки грижите покрай децата и семейството, както и работата и участията. Еми е поставила ограничения на храненията си и заложила на усърдните тренировки. Ако продължава така, тя като нищо ще постигне формите си от началото на кариерата си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати