Дара проплака: Брат ми ме пребиваше от бой

Рапърката Дара втрещи с признанията си. Винаги откровена до болка, в последното си интервю тя призна, че е била подлагана на системен тормоз от страна на брат си.

Всяка песен на Дара се превръща в хит, а пред нея определено има светло бъдеще. Миналото ѝ обаче е изпълнено с мрачни тайни.

Догодина Дарина Йотова ще е абитуриентка. Вечно усмихнатата певица разкри, че в детските години е била пребивана от брат си Йордан. Талантливата дама е била мъжкарана и вместо с кукли винаги играела с момчетата.

Дара била част от мъжката банда на брат си, с която вършели пакости. Йордан обаче изобщо не одобрявал, че сестричката му се мъкне с неговите приятели и ежедневно изливал дъжд от юмруци върху нея. Дара обаче упорито отказвала да се вслуша в забраните му, пише Kliuki.bg.

Побоят, който Йордан нанасял, изобщо не бил по детски. След него Дара губела съзнание, всичко я боляло, не можела да диша и да чува. Въпреки това днес тя му е простила и двамата са повече от близки. Певицата сподели още, че не са се били от шест години.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати