Камелия шокира! Пя по гащи

Камелия шокира! Пя по гащи
Снимка: Megami

Фолкпевицата Камелия може и да е на 46 години, но не спира да провокира. На едно от последните си участия тя цъфна по долни гащи.

Видът на Камелия винаги е изумявал, но от време на време има случаи, в които преминава дори най-смелите граници. В деня за размисъл, точно преди България да гласува, тя реши да се разхвърля.

Камелия се появи на сцената по прилепнали зелени бикини и свръхвисоки ботуши. Облеклото ѝ бе в пълен разрез с поведението, което спазва в шоуто Гласът на България.

Там Ками е част от журито и следва пълното благоприличие. В малките часове обаче тя разби стереотипите. Ками прекали с еротиката, тъй като зелените ѝ гащи се оказаха прекалено тесни и показаха най-милото ѝ. Причината бе, че бяха прозрачни, пише bgdnes.bg

Гащите на Камелия бяха комбинирани с изключително дълги велурени ботуши с висок ток. Благодарение на тях тя на няколко пъти изгуби равновесие, но успя да се задържи и да не падне.

Само няколко часа след участието ѝ певицата се появи по телевизията и разискваше доста адекватно изборния ден, предрешена като нормална жена.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати