Ezine.bg»Статии»Звезди»Спортисти»Сватбата се отменя! Григор Димитров и Никол разделени от Маша

Сватбата се отменя! Григор Димитров и Никол разделени от Маша

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Григор Димитров Никол Шерцингер

Мария Шарапова е на път да провали връзката между бившия си Григор Димитров и певицата Никол Шерцингер. Тенисистът стягаше сватба, а днес вече пее друга песен.

Руската тенисистка явно никога не е изстивала към нашенеца. Днес сянката ѝ заплашва бъдещата му сватба с Шерцингер. Оказва се, че Маша се сетила, че все още обича Гришо чак след като той предложил брак на Никол. И доста се ядосала, че не получи пръстен след 3 години връзка, докато за Никол той бе закупен само след година интимности.

Шарапова предприе скоростни мерки. Тя започнала да звъни на българина все по-често, да му пише съобщения в социалните мрежи и под формата на СМС-и.

Тъй като Димитров не искал да ѝ отговори, хитрата блондинка е решена да му се предложи очи в очи в последен отчаян опит да провали сватбата му с певицата.

В момента единствената ѝ цел е да си легне с него, а след това спокойно ще използва доказателствата, за да съсипе връзката му с 38-годишната му любима. За момента обаче Гришо доказва, че има очи само за Никол.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати