Черна прокоба разделила Мария и Гущеров! Ужасът продължава

Мария
Снимка: facebook profil
Мария

Фолкпевицата Мария и съпругът ѝ Християн Гущеров се развеждат. Новината шокира всички, тъй като до съвсем скоро двойката изглеждаше по-щастлива от всякога.

Черна магия – това е станало причина за раздялата. Прокобата била дело на завистлива колежка на певицата. Мария разбрала за това, след като Хриси я изпъдил от вкъщи и тръгнала по врачки. Миньончето задавало само един въпрос – каква е причината бракът ѝ да отиде по дяволите.

Последните слухове гласят, че Мария посетила известен екстрасенс, който живее край родната ѝ Стара Загора. Лечителят я е предупредил, че е станала жертва на тежко проклятие. Преди няколко години завистлива нейна колежка ѝ направила черна магия, за да се раздели с мъжа си, а и кариерата ѝ да зацикли, както и стана, пише Kliuki.bg.

Специалистът дал на Мария най-различни муски, които да постави на различни места в дома си. Те ще я пазят от зли очи и негативна енергия. Проклятието пък обещал да развали до няколко дни. Истината обаче може да се окаже още по-жестока.

Говори се, че за да се омъжи за първия си съпруг Митко Андонов, Мария му направила магия за любов. А всички знаем, че добри магии няма и в даден момент от живота си те се връщат като бумеранг към поръчителя си и го съсипват.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати