Ето ги! Вижте шаферките на Веско Маринов

1 от 3 Снимки

Веселин Маринов май сериозно е решил да се жени. Певецът дори загатна кои ще са шаферките на сватбата му с палавата блондинка от Добрич - Веселина Пеева.

Имам жена до себе си и съм много щастлив – това обяви в последното си интервю певецът Веселин Маринов. Трубадурът винаги ревностно е пазил личния си живот в тайна. Щастието обаче го завладя и той си празна всичко.

Веселин се видя принуден да проговори за връзката си, тъй като в медиите излязоха какви ли не срамни истини, като например, че Веселина е зарязала децата си заради него. Блондинката е истински влюбена в певеца и вече сериозно мисли за сватба. Тя дори вече е съобщила на трите си най-добри приятелки, че ще са шаферки. Първата е Светлана Иванова.

Говори се, че двете са толкова близки, че дамата дори преди време лъжесвидетелствала в нейна полза. Срещу Пеева и до днес се води разследване от прокуратурата за дело, свързано с насилие. Свидетелите потвърждават случилото се, но приятелката ѝ и тя – лъжат. Това става причина за образуваното срещу двете досъдебно производство, пише Прес.bg.

Втората шаферка ще е братовчедката на Веселина - Ема Тодорова, а третата – сестра ѝ Емилия. Разглеждайки историята на семейството ясно, че всяка следваща жена в семейството изоставя децата си и търси късмета си. Началото поставя майката на Веселина – Елена Пеева, която изоставя щерките си още като малки, за да работи в Германия. В настоящия момент всички изброени жени са самотни.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари