Мартин отменя сватбата! Причината – порокът на Луиза

1 от 2 Снимки

Луиза Григорова е на върха на щастието по повод сватбата си с режисьора Мартин Макавеев. Актрисата обаче може сама да стане причина за отмяната на събитието. Всичко идва от пристрастеността ѝ към чашката.

Луиза все още не се е справила с вредния навик. Точно обратното – тя вече пие независимо от часа. Когато няма толкова много ангажименти през деня, Григорова си сипва първото питие още по обед. От вино, в късните часове тя преминавала към концентрати. Поради липсата на навика да мези, това водело до чести и безпаметни напивания, пише Kliuki.bg.

Порокът на актрисата датира от времето, когато бе гадже на Явор Бахавор. Тогава те движеха в компанията на Радина Кърджилова и Деян Донков и дори се говореше, че са почитатели на забранените субстанции. Докато семейството на Донков вече се е кротнало и се радва на първото си общо дете, на Радина още ѝ се живее.

Мартин обаче няма дълго да търпи и е поставил условие – или се взима в ръце, или отменя сватбата. Режисьорът чак сега осъзнал колко сериозно е положението и нямал намерение да толерира подобно грозно поведение.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати