Елена Петрова губи две от жилищата си! Актрисата е в шок

Актрисата Елена Петрова губи две от жилищата си. Разводът с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас е на път да съсипе живота ѝ и да я остави без една стотинка.

Елена бавно и сигурно осъзнава, че раздялата ѝ със съпруга ѝ може да се окаже най-голямата грешка в живота ѝ. Тя и Аристотелис се разделиха преди 5 години. И до днес на къдрокосата актриса ѝ е трудно да поддържа високия стандарт на живот, на който бе свикнала. Днес тя изгуби два от апартаментите си заради необслужвани кредити.

Преди две години Елена се споразумя с частен съдебен изпълнител да не продава на публичен търг ипотекираните ѝ апартаменти. Днес обаче тя все пак ги изгуби. Всичко започна, когато преди 11 години тя получи 2 жилища в столичния квартал Лозенец като предсватбен подарък, припомня Slava.bg.

Още преди две години съдия-изпълнител обяви за продан единия от имотите. Причината бе необслужван ипотечен кредит. Шокираната Елена разбра, че гръцкият милионер е взел сватбения ѝ подарък на кредит, а след раздялата е оставил само на нея да погасява вноските. Това доведе до загубата му, а скоро след това същата съдба сполетя и другия имот.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати