Мис България Роси Иванова – откровено за Андреа и анорексията

Роси Иванова

Мис България 2005-та година Роси Иванова безспорно е една от най-красивите жени в родината. Днес тя реши да разкрие всичко за слуховете, които се носят по неин адрес.

От няколко години насам синеоката брюнетка не се е появявала в медийното пространство. Моделката отрече да е взимала наркотици, нито да е била болна от анорексия.

Преди дни Иванова се завърна с гръм и трясък в хайлайфа. Днес тя изглежда много добре и няма и следа от анорексичната осанка. Роси призна, че наистина е била много слаба, но следствие на ген, а не на забранени субстанции и болести.

Стресът я довел до ръба, но тя бързо се съвзела. И реално никога не е имала сериозен проблем, за жалост на завистниците, пише Kliuki.bg.

Колкото до скандалите с Андреа, които медиите приписваха на Роси, това също се оказа лъжа. Двете жени са били съученички и първи приятелки, но това останало в детските години.

И макар години наред да се движели по различни пътища, в последно време общуват повече от често и преоткриват връзката помежду си.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати