Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Фики Стораро изневери на Гюлджан! Новата му е на 18 години

Фики Стораро изневери на Гюлджан! Новата му е на 18 години

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Гюлджан и Фики

Фокпевецът Фики Стораро ще се окаже доста противоречива личност. Младокът явно е забравил, че е сгоден и изневери на Гюлджан с 18-годишна.

Доказателство за изневярата е скандално фото, на което обаче не се вижда лицето на Фикрет. На него лъсва срамна сцена – млад мъж, който много прилича на певеца, е захапал лявата гърда на млада девойка.

Момичето е на възраст между 18 и 20 години и видимо се радва на ласките на певеца, щом го снима. Фотосът определено успя да разбуни духовете, пише Kliuki.bg.

Шокът е наистина пълен, тъй като преди няколко дни Фики оповести в предаването Папараци, че скоро ще вдигне официален годеж с Гюлджан. Той дори покани за кума колежката си Галена.

Въпреки това действията му сякаш са последователни. Само три месеца преди годежа в същото предаване той обясняваше колко влюбен е в приятелката си, която е известна певица.

Всички предположиха, че това е Преслава. Скоро след това той смени обекта на любовта си и предложи брак на Гюлджан. Днес като нищо може пак да се е влюбил в поредната красавица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати