Тежката истина! Защо Михаела Маринова не отиде на бала си

Тежката истина! Защо Михаела Маринова не отиде на бала си
Снимка: musicmall

Младата певица Михаела Маринова преживява истински кошмар. Идолката на родните тийнейджъри завършва училище, но за разлика от своите връстници не можа да се порадва на бална фиеста.

Причината Михаела да не отиде на последното си тържество като ученичка са влошените отношения с нейните връстнички. След като звездата от X Factor започнала да се появява по телевизията, съученичките ѝ завидели за бляскавата ѝ и бързо развиваща се кариера.

Те редовно злобеели по неин адрес и положението станало нетърпимо. Така се стигнало и до решението изпълнителката на Не ти ли стига изобщо да не отиде на бал, пише КлюкиБг.

И въпреки че самата тя се лишила от този паметен момент, много тежко преживяла всичко. Не по-малко разстроени били и родителите на младата изпълнителка, която мечтаели да я видят в бална рокля, а същевременно се разкъсвали от мъка, виждайки я да страда.

Самата Михаела каза по-рано в предаването Като две капки вода, където се представя повече от добре, че навярно ще пропусне бала си, за да може да отиде на концерт на Ариана Гранде.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати