Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Емануела лее сълзи! Съдът даде детето на Динев

Емануела лее сълзи! Съдът даде детето на Динев

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Емануела

Фолкпевицата Емануела не може да повярва. Съдийка даде недопустими права на сина ѝ на баща му – олигарха Динев.

На последното заседание по делото за попечителство върху втория син на Емануела от Димитър Динев съдът се обърна на 180 градуса. Необяснимо защо режимът е променен в полза на бащата, който получава недопустими условия относно режима на лични контакти. И това при условие, че майката многократно е доказвала липса на всякаква заинтересованост от страна на таткото.

Никой не знае какво е накарало съдийката да промени решението си. Някои говорят за интимна връзка между нея и Динев, а други - за подкуп. Каквато и да е истината, Емануела определено не е в изгодна позиция, пише Slava.bg.

Първото решение позволяваше на Динев да вижда сина си всяка първа и трета събота и неделя от месеца с преспиване в присъствието на майката или друго, посочено от нея лице. Днес новата разпоредба повелява след навършване на три години на детето всяка първа и трета събота и неделя от месеца за времето от 10.00 в събота, до 18.00 ч в неделя, с преспиване, и 15 дни през лятото по време, което не съвпада с годишния отпуск на майката. Това означава, че след като стане на 3, малкият може да ходи при татко сам. Певицата вече е депозирала насрещна искова молба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати