Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Гери-Никол наду пазвата! Вижте разликата

Гери-Никол наду пазвата! Вижте разликата

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Гери-Никол
Снимка: Instagram
Гери-Никол

Младата певица Гери-Никол, която скоро навърши пълнолетие и завърши гимназия, вече е неузнаваема. Скандалната варненка не спира да се тунингова и от ден на ден се отдалечава все повече от образа на сладка девойка, който зрителите видяха в музикалното шоу X Factor.

Блондинката, не само че непрекъснато сменя палави визии, но дори се похвали с бюст, който изглежда значително по-голям от времето, в което излезе първият ѝ хит Ела и си вземи.

Не можем да кажем със сигурност дали певицата е прибегнала до поставяне на силиконови импланти, или е открила друг начин да уголеми гърдите си. Но е факт, че в момента тя се е превърнала в шеметна изкусителка, след която всеки мъж би се обърнал.

И въпреки че на този етап Гери все още не е коментирала своята промяна, най-големите ѝ врагове побързаха да го направят. На една от последните ѝ снимки в социалните мрежи, където красавицата щедро показва прелести, зложелатели побързаха да отбележат, че или си е играла много с фотошопа, или си сложила силикон, защото е неузнаваема.

Вижте и вие огромната разлика във визията на Гери-Никол в галерията по-горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати