Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Години след побоя Крис Браун разкри защо преби Риана

Години след побоя Крис Браун разкри защо преби Риана

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Риана

Една от най-големите тайни в световния шоубизнес бе разкрита. Певецът Крис Браун не само призна, че е пребил приятелката си и колежка Риана, но най-после каза и защо.

Преди няколко години Риана бе пребита брутално от гаджето си. Браун си остава голямата любов на барбадоската красавица, тъй като и до днес не е открила друг мъж, когото да обича толкова много. Драмата между тях обаче ще остане вечна.

Когато побоят стана публично известен, мнозина не повярваха, че рапърът може така жестоко да пребие любимата си. Двойката бе еталон за щастие и силна любов. Днес обаче Крис призна – наистина е пребил Риана след раздаването на наградите Грами през 2009-та година.

Причина за побоя бил самият Крис и фактът, че си имал любовница. Тя присъствала в залата на наградите по негова покана. Риана разбрала и веднага след събитието му поискала телефона. Там тя прочела всички съобщения, които любовниците си разменяли. И побесняла.

Риана започнала да удря с все сила Крис, а за да я укроти, той я ухапал. Това я ядосало дори още повече и започнала да го налага зверски. Това отключило невиждана ярост у него и я пребил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати