Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Броени дни след сватбата: Такис призна за раздялата с Кобилкина

Броени дни след сватбата: Такис призна за раздялата с Кобилкина

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
Такис и Наталия
Снимка: facebook
Такис и Наталия

Сексоложката Наталия Кобилкина и любимият ѝ Такис Дретакис вдигнаха приказна сватба преди броени дни. И въпреки че всичко между тях в момента изглежда перфектно, невинаги е било такова. Заради противоположните си характери и културните си различия двамата са имали известни търкания в началото на връзката си и дори са се разделяли.

С Наталия бяхме разделени миналото лято. Имаше напрежение в отношенията ни за известен момент, сподели гръкът пред Гала в предаването На кафе.

Причината за това е, че той е много темпераментен, а аз съм по-сдържана и не си показвам емоциите като него. Затова и той ме нарича Ледената кралица, допълни Кобилкина.

След като си дали кратка почивка обаче и Наталия преосмислила поведението си, двамата все пак намерили пътя един към друг и по всичко личи, че в момента във връзката им цари перфектна хармония.

Кобилкина е категорична, че е намерила в своя нов съпруг всичко, което е търсила някога в един мъж, а Такис също се чувства идеално в компанията на чаровната рускиня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати