В дома на Анита Мейзер откриха писма със скандално съдържание

1 от 3 Снимки
Анита Мейзер

Две писма, открити от следствието в дома на Анита Мейзер, показват, че семейният ѝ живот с покойния Николай Димов съвсем не е вървял по мед и масло, както твърдеше отначало.

Двамата са имали сериозни спречквания, свързани с пари, като Анита дори обвинява Николай в заплахи за отвличане. Във второто писмо, написано на английски език, директно казва, че той е част от българската мафия.

Днес, 25.06.2011 година, слязох за пореден път в дома на моята съседка Лина и споделих сериозните си притеснения от мъжа ми Николай Димов, който постоянно ме заплашва, че ще бъда отвлечена, а колата ми – взривена или открадната, започва първото си писмо Анита.

Във второто писмо казва, че ако бъде отвлечена, властите трябва да разследват нейния съпруг Николай Димов, тъй като той е част от мафия.

И двете писма са публикувани в книгата Черната Анита на авторката Кристина Димитрова. В книгата има разкази, освен на осъдената за убийство, и на неговата сестра Милена, както и на следователя по случая Данаил Данчев.

Пред писателката Милена Димова разкрива, че брат ѝ и Анита са имали спорове за пари. Докато са били в Щатите, Мейзер шантажирала Николай, че ще каже пред властите, че бракът им е фалшив, за да го върнат в България, ако не ѝ даде 30 000 лева.

По думите на Милена се наложило тя да изтегли 20 000 лева, а майка ѝ – 10 000 лева, за да дадат сумата на Анита.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати