Трансплантацията спаси живота на Слави Трифонов

Трансплантацията спаси живота на Слави Трифонов
Снимка: Шоуто на Слави

Шоуменът Слави Трифонов преживя много, но днес е на път да се възстанови напълно. Той дължи всичко на трансплантацията, която му направиха.

Последните 7 години бяха истински кошмар на Трифонов. През 2010-та той падна в банята и се наложи да му бъдат забити пирони. Това се оказа огромна грешка. Пироните така и не били приети от тялото му и водещият ги усещал като чуждо тяло. С времето болките станаха нетърпими и всички видяха как на последния му концерт буквално бе изнесен, защото не можеше да стъпва на крака си.

Днес всичко приключва благополучно благодарение на трансплантация на ставата. Интервенцията е извършена в немска клиника от лекар българин, познат на Слави. Новата става е от платина и титаний и се очаква да издържи до живот, пише Kliuki.bg.

Операцията е струвала общо 12 хиляди евро, без пътните и престоя в болница. Сега пред Слави има 6 месеца, в които ще се възстановява. Поради това се очаква Иво Сиромахов да остане водещ до края на годината. Познавайки вродения работохолизъм на Трифонов, той като нищо ще се завърне на екран още през есента.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати