Галена разкри какви са отношенията ѝ с Преслава сега

1 от 2 Снимки
Галена

Галена и Преслава бяха приятелки близо 15 години до последните награди на телевизия Планета, на които Преслава грабна статуетката Певица на годината. В интервюто си пред Папараци Галена разкри в какви отношения са сега.

Двете доскорошни приятелки си говорят само служебно и дори наскоро са се видели, за да обсъдят изявите си на общ концерт. В личен план обаче с приятелството им се свършено.

Те не са се поздравили дори за рождените си дни, разкри самата Галена. Но тя отказа да назове причината, заради която е настъпил този разрив.

Спомена само, че не става въпрос единствено за наградата Певицата на годината, която според повечето ѝ колежки трябваше да е в нейни ръце, а не в тези на Преслава.

Галена каза, че всеки си има версия за случилото се – тя, Преслава и техният продуцент Митко Димитров, а тя не желае да споделя своята, защото въпреки че с Преслава вече не са приятелки, все още я уважава.

Що се отнася до отказа ѝ да се появи на последните награди на Планета, Галена каза, че го е направила, за да покаже, че за нея наградите не са важни.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти