Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»След операцията: Слави емигрира в Монако

След операцията: Слави емигрира в Монако

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
След операцията: Слави емигрира в Монако
Снимка: Шоуто на Слави

Водещият Слави Трифонов емигрира в Монако. След операцията, която спаси крака му, той ще се възстановява е имението, за което брои 10 милиона евро.

Трифонов е обмислял покупката няколко месеца. Преди дни той е станал горд собственик на истински палат в Монте Карло. Водещият ще замине на почивка именно там след няколко дни, и то с цялата рода. Освен мама Здравка, сестра си Петя и племенника си Тодор, той ще вземе и новата дама на сърцето си. Тя е негова официална приятелка от няколко месеца насам, но Слави упорито я крие.

Именно в Монте Карло учиндолецът ще се възстановява след тежката операция, която преживя наскоро. След години на болки и страдания той подмени ставата на крака си, припомня Hotarena.net.

За щастие на феновете му, Слави ще е емигрант в чужбина само докато укрепне. Работохолик по призвание, той ще се завърне на екран веднага, щом може. В момента закупуването на имот в Монте Карло е крайно изгодна инвестиция, а оформянето на собствеността става много по-бързо и просто, отколкото в други градове и страни.

Имението разполага с два етажа, дизайнерско обзавеждане и огромен басейн в двора. Цената дори е занижена, тъй като Трифонов не е използвал услугите на брокери и агенции и движел всичко сам.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати