Победител от ВИП Брадър ще става баща! Вижте кой е той

1 от 3 Снимки

Джино Бианкалана, победителят от ВИП Брадър 2015 ще става татко. Провъзгласеният за любимец на народа пристигна в България.

В страната ни Бианкалана пристигна с родителите си и десетина куфара. Той ще остане у нас няколко месеца, докато неговите мама и татко само няколко седмици заради бизнес делата си в Чикаго.

На родна почва Бианкалана разкри дали ще става баща. Той е с полския модел Изабела Родригес от повече от година. Красавицата бе неотлъчно до него до пълното му възстановяване след тежката катастрофа с мотор в САЩ.

Джино сам пусна слуха за бременността. Преди няколко дни той публикува снимка, на която е поставил ръка на корема на Изабела и написа: Момиче е!

За жалост на всички се оказва, че това е лъжа. В момента красавицата в е Полша, където решава семейни проблеми. С българина просто решили да се пошегуват, за да видят как ще реагират медиите, пише Kliuki.bg.

В България Джино ще продължи да се лекува. Интервенциите, които е претърпял досега, са общо двадесет. В страната ни ще се довери на лечебната поморийска кал и процедурите с нея.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати