Щерката на Брад и Анджелина е неузнаваема! Вижте колко е променена

1 от 4 Снимки
Брад и Анджелина

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит изуми света с трансформацията си. 11-годишната Шайло още от съвсем невръстна възраст е заявила желанието си да бъде момче и по всичко личи, че мечтата ѝ е на път да се осъществи.

Това стана ясно, след като наскоро в Мрежата се появиха снимки на Шайло от нейно посещение в Африка. Тя и майка ѝ присъстваха на откриването на резерват за диви животни в Намибия, който носи името на първородната щерка на Бранджелина.

На кадрите Анджи и Шайло сияят и според запознати са повече от щастливи да присъстват на събитието и да видят новоприетите животни в убежището. Самата Шайло е родена в Намибия и има много специална връзка с африканския свят.

Не огромната ѝ радост обаче изненада почитателите на известната ѝ майка. Феновете на Джоли бяха изумени най-вече от факта, че Шайло изглежда съвсем като истинско момче и явно повече от всякога е на мнение, че не иска да запази женския си пол.

Припомняме, че момиченцето от години отказва да носи женски дрехи и се подстригва съвсем късо. Освен това планира да смени пола си оперативно някой ден. Според слуховете Брад и Анджелина са съгласни с решението на своето дете и дори му позволяват да взема хормони, с които по-лесно да премине през този важен процес.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти