Личните асистенти разкриват мръсните тайни на звездите

1 от 9 Снимки

1. Наоми Кембъл


Асистентката ѝ Ребека Уайт не само потвърди слуховете за избухливия ѝ нрав, но и разказа за злото ѝ отношение към всичко живо. Освен това Наоми карала асистентката да изпраща скъпи подаръци на жените на мъжете, с които е имала сексуален контакт.

И звездите са хора – колкото и да не ни се вярва понякога. Осветени от светлините на прожекторите, често сме свикнали да им поставяме ореол, който в някои случаи се оказва повече от ненужен.

Когато имаш милиони долари в сметката, няма как погледът ти върху нещата да не се промени. Всеки човек има своите странности и особености, но богатите имат времето и възможностите да ги проявяват с пълна сила.

Тайните на звездите са до болка познати на техните лични асистенти. Всичко обаче си има граници. Редица известни личности поемат риска да покажат истинската си същност пред хора, които просто извършват наемен труд за тях.

Все по-често личните асистенти просто не издържат на напрежението и избухват с пикантни подробности около поведението на звездите спрямо тях и останалите хора. Веднъж разкрили детайли за ежедневието и личния им живот, те като нищо могат да бъдат подведени под съдебна отговорност за клевета и обида. Това обаче като че ли не плаши никой.

Някои от асистентите даже пишат книги. Разгледайте в горната ни галерия кои са звездите, чиито лични инциденти разкриха най-мръсните им тайни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати