Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Рени се втали драстично! Свали 15 кг и продължава напред

Рени се втали драстично! Свали 15 кг и продължава напред

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Рени

Фолкдивата Рени ударно свали 15 кг от теглото си. Тя продължава да слабее и просто не може да се нарадва на новата си визия.

Рени е решила да се върне на бял кон в гилдията след излизането си от ВИП Брадър. Конкуренцията в средите обаче е страшна. Красивите и слаби колежки на Рени нямат намерение да ѝ дадат участията си без бой. Ето защо тя решила да отслабне драстично.

За да бъде желана по кръчмите и заведенията, Рени се подложила на диета. Колежката ѝ Есил Дюран помогнала много за промяната. Тъй като Рени не е по спорта, тя избрала да отслабва с диета и чудото се случило.

Тя изхвърлила от менюто си всичко сладко, тлъсто и мазно. Менюто ѝ е миниатюрно и включва максимум по една ябълка и листо маруля. За да не припадне, яде риба и малко пилешко, пише Kliuki.bg.

Лишенията си казаха думата и днес Рени има тяло като на двадесетгодишна. Резултатите дойдоха по-малко от два месеца след старта на новия режим. За да не се поддаде на йо-йо ефекта, певицата ще продължи да се храни в малки количества и занапред.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати