Гъмзата бе заловен! Жена му го сгащи с две мадами

Гъмзата
Снимка: slavishow.com
Гъмзата

Не една, а цели две жени бяха сварени в компанията на певеца Гъмзата от жена му Юлияна. Според клюката всичко това се е случило на плажа, а скандалът, който последвал после, бил чутовен.

Музикантът на Ку-ку бенд Йордан Йончев – Гъмзата и жена му Юлияна спретнали невиждан панаир в Царево и то пред очите на плажуващите, разказват свидетели.

Музикантът, любимата му и децата им се настанили на шезлонг на третата редица от морето, водени от желанието да останат незабелязани. Нито отдалеченото място, нито дегизировката на Гъмзата обаче, помогнали, пише Kliuki.bg.

Писъците на Юлияна скоро огласили плажа. Гъмзата уж отишъл в морето да плува, а тръгнал след две мацки. Познавайки палавия му нрав, любимата му го проследила с поглед.

Бясна, че я е изоставил с децата и се хили доволно в компанията на красавиците, тя едва дочакала певецът да се върне при семейството си.

Последвалият скандал бил дълъг и гръмогласен. След като Юлияна най-после замълчала, плажуващите продължавали да гледат изумени към популярната двойка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати