Няма да повярвате по колко харчи Гери-Никол на месец

1 от 4 Снимки

Въпреки скромния си стаж като звезда, Гери-Никол е сред българските знаменитости с най-висок стандарт на живот. Според слуховете варненката живее като истинска кралица и за месец харчи по 30 000 лева.

Високия си стандарт поп сензацията дължи на своите заможни родители, които винаги са държали щерка им да получава най-доброто.

Говори се, че още от дете Гери-Никол живеела като истинска принцеса. В съвсем невръстна възраст тя обикаляла по луксозни дестинации като Дубай и Боракай и се наслаждавала на екскурзии, за които повечето българи спестяват пари години наред.

Финансовото положение на Гери-Никол лъсна още при заснемането на първия ѝ музикален клип Ела и си вземи, пише ХотаренаНет. Въпреки че беше дебютен за звездата, си личеше, че е правен от големи професионалисти и струва десетки хиляди левове.

Откакто тийнидолката се прочула пък, харчовете ѝ станали още по-големи. Покрай непрекъснатите си участия напоследък ѝ се налагало да отделя пари за маркови дрехи, скъпи гримьори, стилисти и какво ли още не. Ето защо тя трудно можела да има живота, на който е свикнала, с по-малко от 30 000 на месец.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати