Ексклузивно! Вижте как се появи Сузанита на свое участие

1 от 3 Снимки

Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, вече ходи по участия. Въпреки че репертоарът на новоизгрялата звезда е съвсем скромен, тя получава покани от заведения.

Наскоро 14-годишната ученичка се е появила в заведение в Пловдив, където за пръв път изпълнила сингъла Луцифер и Буда. Независимо че в социалните мрежи много хора изказват недоволството си към лолитката, фактът, че заведението е било пълно, показва, че Сузи има и голям брой почитатели.

От ексклузивните снимки, документирали участието на малката звезда, става ясно, че тя се е издокарала с черни ботуши до коляното и къса черна рокля.

И този път тя е решила да заложи на любимия си кок, както и на силния грим. Въпреки че тази визия съвсем не подхожда на крехката ѝ възраст, по всичко личи, че Сузи се чувства добре с нея и изобщо не я намира за неуместна.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Анонимен
Анонимен
20.03.2018 20:17
започнах да пия Chocolate Slim и ядях всичко каквото си исках и загубих 9кг. Мисля че този шоколадов шейк е най-доброто нещо при отслабване, много се радвам че го намерих и най-вече че не е необходимо да се измъчвам във фитнес залата, нямам време за това и нямам желание. Това решение е за хора като мен и е просто перфектно!http://bit.ly/2ChN29F
0
0