Ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Ето кой измести Николета Лозанова от Папараци

Ето кой измести Николета Лозанова от Папараци

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Венета

След като Николета Лозанова потвърди, че повече няма да я видим като водеща на предаването Папараци, се появиха спекулации за новия ѝ заместник, но един от тези слухове изглежда най-логичен.

В публикацията Николета не споменава кой я е изместил, а подчертава, че е оставила незаличимо присъствие в телевизионния ефир, а в същото време съветва зложелателите си да не бързат с хапливите коментари.

Тези, които живееха, само за да чуят тази новина, ще им кажа – не бързайте да ликувате! Много скоро ще гръмна шампанското и ще почерпя всички. Няма да споделя кога и къде, но няма да бъде просто хипотетично, а рейтингово и епично, заканва се плеймейтката.

Два часа след тази публикация старата конкурентка на Николета – Венета Райкова също излезе с новина.

Приятели, преди месец подадох предизвестие за напускане на БИТ. Днес ще се излъчи последното ми предаване по тази телевизия. Тръгвам си с много нови приятелства и обич в сърцето, а от септември ще ме гледате по друга телевизия, съобщи Райнова.

Събирайки две и две, излиза, че Венета е изместила Николета от предаването, с което плеймейтката я конкурираше преди 3 години.

Според други обаче, и двете намекват, че тази есен ще се включат сред съквартирантите във ВИП Брадър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати