Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Джулиана Гани се омъжи дни преди да влезе във ВИП Брадър

Джулиана Гани се омъжи дни преди да влезе във ВИП Брадър

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Джулиана Гани

Една от звездите, които ще влязат във ВИП Брадър, направи най-неочакваното нещо дни преди старта на шоуто. Мис Силокон Джулиана Гани се омъжи за гаджето си Станимир Ташев на тайна церемония.

Щастливото събитие е било специална изненада за близките и приятелите на двамата влюбени. Джулиана и Станимир са заедно само от няколко месеца. Противно на прогнозите, връзката им прерасна в брак.

Наскоро Джулиана се похвали, че е получила предложение и без колебание казала Да. Никой обаче не предполагаше, че сватбата ще се състои толкова скоростно. Гани не казала дори на майка си. Силиконката ѝ споделила часове преди да подпише с любимия си, пише Blitz.bg.

Спонтанна и емоционална – като такава се определя силиконката. Именно заради това и сватбата ѝ била в този стил. В щастливия ден красавицата била в суперсекси тоалет, който подчертава силиконовите ѝ прелести и изваяни крака.

На церемонията присъствали само най-близките. Голямото парти по случай брака ще се състои след Коледа и най-вече – след като Гани приключи с участието ви във ВИП Брадър. В новия сезон тя ще бъде една от ключовите фигури.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати