Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Джулиана Гани се омъжи дни преди да влезе във ВИП Брадър

Джулиана Гани се омъжи дни преди да влезе във ВИП Брадър

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Джулиана Гани
Снимка: fb
Джулиана Гани

Една от звездите, които ще влязат във ВИП Брадър, направи най-неочакваното нещо дни преди старта на шоуто. Мис Силокон Джулиана Гани се омъжи за гаджето си Станимир Ташев на тайна церемония.

Щастливото събитие е било специална изненада за близките и приятелите на двамата влюбени. Джулиана и Станимир са заедно само от няколко месеца. Противно на прогнозите, връзката им прерасна в брак.

Наскоро Джулиана се похвали, че е получила предложение и без колебание казала Да. Никой обаче не предполагаше, че сватбата ще се състои толкова скоростно. Гани не казала дори на майка си. Силиконката ѝ споделила часове преди да подпише с любимия си, пише Blitz.bg.

Спонтанна и емоционална – като такава се определя силиконката. Именно заради това и сватбата ѝ била в този стил. В щастливия ден красавицата била в суперсекси тоалет, който подчертава силиконовите ѝ прелести и изваяни крака.

На церемонията присъствали само най-близките. Голямото парти по случай брака ще се състои след Коледа и най-вече – след като Гани приключи с участието ви във ВИП Брадър. В новия сезон тя ще бъде една от ключовите фигури.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати