Емануела в обятията на мъж! Елвиса ли е новият ѝ

1 от 3 Снимки
Емануела и Елвиса
Снимка: fb
Емануела и Елвиса

Фолкпевицата Емануела пусна снимка, на която е в обятията на мъж. Мнозина се зачудиха Мартин Николов-Елвиса ли е новата любов в живота ѝ.

Емануела дълго странеше от мъжката компания. Последната ѝ снимка обаче е на другия полюс. Тя пусна фото, на което е в обятията на младия бизнесмен Мартин Николов – Елвиса. Над него обаче побърза да уточни, че са само приятели. Приближени до изпълнителката обаче са категорични, че Емануела и Елвиса са двойка.

Изкусителката с изумрудени очи от известно време загатва, че не е сама. След кошмарната ѝ връзка с Митко Динев тя най-после си осмели да обича отново. Новият мъж в живота ѝ обаче, дори той да не е Елвиса, трябва да обича и двамата ѝ сина. Бизнесменът, от своя страна, е добра партия и също има деца, пише Klkiuki.bg.

33-годишният Мартин отново е по-малък от певицата. Той е наследник на известния нотариус Мариета Николова и е собственик на един от най-добрите ресторанти в столицата. Освен това е професионален покер играч, който наскоро спечепи 70 хиляди лева, печелейки първо място в турнир.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари