Гущеров не пусна кранчето! Светлана Василева търка лотарийни билети

1 от 2 Снимки
Гущеров не пусна кранчето! Светлана Василева търка лотарийни билети
Снимка: facebook-profil

Християн Гущеров се усети. След като вече бившата му съпруга - певицата Мария не спря да харчи парите му, днес новата му няма да получи нищо.

Новата приятелка на бизнесмена е плеймейтката Светлана Василева. Тя не спира да тръби наляво-надясно, че е готова да му пристане и да му роди деца. Милионерският наследник е апетитна хапка, но явно е помъдрял.

Василева така и не получи от Гущеров това, което искаше. Въпреки че успя да изпревари всички мераклийки да се намърдат в леглото му, тя не получи и стотинка за усърдието си. Оказва се, че синът на Добромир Гущеров няма никакво намерение нито да се жени за русокоската, нито да ѝ даде и лев от имането си, пише Kliuki.bg.

Християн използва нов подход, за да провери колко силни са чувствата на Светлана. Плеймейтката удържа фронта за момента, но вече е на червено. Заради леката ръка, с която харчи, тя е профукала и последните скътани суми и е опряла до търкане на билетчета.

Доказателството дойде чрез фото, на което Василева, облечена като за дискотека, чака заедно с обикновените хора в супермаркет, за да си купи лотариен билет. Докога ще е склонна да мизерства в името на любовта, предстои да видим.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати